El skinner pot substituir les bilis a la volta?

Taula de continguts:

Vídeo: El skinner pot substituir les bilis a la volta?

Vídeo: Elisa Beni: "Tinc la sensació que estem en risc perquè no hi ha ningú al volant" - Tot es mou 2024, Març
Anonim

TOKIO - Simone Biles es va retirar dissabte de les finals olímpiques de s alt de gimnàstica femenina i barres desiguals. MyKayla Skinner de Gilbert substituirà a Biles a la volta el diumenge final … Biles tampoc va competir a la final general, substituït per Jade Carey, que va acabar vuitè.

MyKayla Skinner substituirà Simone a la volta?

SALT LAKE CITY, Utah – Team USA Gymnastics ha substituït Simone Biles a l'esdeveniment final de volta per l'antiga estrella dels Red Rocks MyKayla Skinner. Simone Biles també s'ha retirat de les barres desiguals. La final de volta tindrà lloc el diumenge 1 d'agost a les 2 a. m. MDT.

MyKayla Skinner pot competir a la volta?

MyKayla Skinner, de 24 anys, competirà en lloc de Simone Biles, que va decidir no competir a les finals de volta i barres desiguals aquest diumenge. … En el seu lloc hi ha MyKayla Skinner, de 24 anys, que competirà a les finals de volta perquè la seva amiga es pugui centrar en la seva salut mental.

Qui substituirà Simone Biles al pis?

Es continuarà avaluant per determinar la seva disponibilitat per als seus dos últims esdeveniments, l'exercici de terra dilluns i la barra d'equilibri dimarts. Biles serà substituït a la volta per MyKayla Skinner Suni Lee, que ja es va classificar, representarà els Estats Units a les barres desiguals aquest cap de setmana.

Qui substitueix a Simone a la biga?

Jade Carey, la jove de 21 anys de Phoenix, Arizona, substituirà Simone Biles a la competició, va dir la gimnàstica dels EUA. Carey va acabar novè a les eliminatòries i no es va classificar perquè era la tercera americana darrere de Biles, de 24 anys, i de Sunisa Lee, de 18..